Spelt Biscotti met noten en cranberries

Chef Recommended

Spelt Biscotti met noten en cranberries

Met dit recept maak je zelf de lekkerste biscotti!

Zonder toevoegingen en dus zuiver!

Wat heb je nodig:

275 gram speltmeel type 405

130 gram rietsuiker

3 eieren (M) losgeklopt

1,5 theelepel wijsteenbakpoeder

1 gram zout

80 gram notenmix met cranberries

 

Aan de slag!

Verwarm de oven voor op 150 graden.

Meng alle droge ingrediënten.

Kneed de losgeklopte eieren door het speltmeel tot een homogene massa ontstaat.

Verdeel het deeg in twee stukken en vorm hier twee staven van en leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en duw ze een beetje plat.

Bak de staven 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal de bakplaat uit de oven en snij ze diagonaal in plakjes.

Bak de plakjes vervolgens 7 minuten aan beide kanten af.

laat de biscottis nu helemaal afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte trommel.

 

Eet Smakelijk!!