Geplaatst op Geef een reactie

Mededeling omtrent Coronavirus

Doordat het bij mijn leverancier op dit moment erg druk is met bestellingen kunnen ze wat vertraging oplopen bij het uitleveren. Hierdoor kan het wat langer duren dan gewoonlijk voor ik mijn voorraad kan aanvullen en jullie pakketten compleet kan maken en versturen. Ik doe mijn best om alle bestellingen zo snel mogelijk toe te sturen. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van de status van jullie bestellingen.

Tot nu toe is mijn DHL servicepunt nog open voor het aannemen en verzenden van jullie pakketjes en ook is de grens met Duitsland nog open voor transport. Ik weet niet hoe dit zich de komende tijd gaat ontwikkelen, maar zodra ik meer weet laat ik het jullie weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *